Lainakortti autolaina

Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Lainakortti autolainalla voit hankkia auton tai käyttää lainaa käsirahana autoon. Laina sopii myös auton korjaukseen, mistä saattaa tulla kuluja yllättäenkin. Lainakortti autolaina on vakuudeton limiittiluotto, jota voivat hakea kaikki vähintään 22-vuotiaat suomalaiset. Myönnämme lainaa 2000 eurosta aina 5000 euroon saakka. Limiittiä voi korottaa, kun lainaa on maksanut aikataulun mukaisesti takaisin neljän kuukauden ajan. Lainakortti myöntää lainat ilman vakuuksia tai takaajia.

 

HAE AUTOLAINAA

 

Lainakortti sopii useimmille suomalaisille

 

Esimerkkilaskelma tyypillisestä lainasta: lainamäärä 2 000,00€, laina-aika 36kk, järjestelypalkkio 353,00€, kuukausierä 102,31€. Hakijan tilille siirretään 2 000,00€.

Kokonaisuudessaan takaisinmaksettava summa 3683,16€, todellinen vuosikorko 55,77%

Myönnettyjen lainojen takaisinmaksuaika 24-48kk, korkein todellinen vuosikorko: 64,6%

 

 

 

 

HAE AUTOLAINAA

 

 

Autolaina ilman vakuuksia

 

Autolainat myönnetään ilman vakuuksia, joten selvitämme luottohistoriasi ja arvioimme tulevaisuuden maksukykysi ennen lopullista lainapäätöstä. Koska kyseessä on suurempi laina, niin sinula tulee olla säännölliset tulot, jotta voimme hyväksyä lainahakemuksesi.

 

Lisätietoa Lainakortti lainoista:

Laina-aika määräytyy sinun ehdoilla. 2000 - 5000 euron kulutusluotoissa laina-aika on kahdesta neljään vuotta. Korkoa aletaan laskemaan siitä päivästä alkaen, kun laina on maksettu lainansaajan pankkitilille. Korko on tällä hetkellä lainasummasta riippumatta aina kiinteä ja yksilöllinen. Lainaa haetaan suoraan netistä. Hakeminen on helppoa, sillä sinun täytyy vain täyttää lainahakemus ja saat lainapäätöksen heti. Pyydämme tarvittaessa palkkatodistuksen sähköpostitse. Kulutusluotto maksetaan tämän jälkeen pankkitilillesi.

 

Lainan määrää miettiessä kannattaa laskea nykyinen ja tulevaisuuden taloustilanteesi, sillä näin voit helposti laskea tarvittavan talouteesi sopivan laina-ajan. Liian pitkä laina-aika tai lainasumma aiheuttavat luonnollisesti turhaan lisää korkokuluja. Toisaalta on edullisempaa hakea lainaa sen verran, että takaisin maksussa on hieman pelivaraa, jos talouteesi tulee yllättäviä rahan tarpeita.

 

HAE AUTOLAINAA