Luotottajan joustoluotto

Luotottajan joustoluotto sopii Suomessa asuville kotitalouksille arjen ja vapaa-ajan menojen rahoittamiseen. Tyypillisiä käyttökohteita ovat kodin remontointi ja sisustus, lomamatka, auton korjaus ja muiden lainojen takaisinmaksu. 

HAE JOUSTOLUOTTOA

 

 

Joustoluotto ilman vakuuksia

 

Luotottajan joustoluotot myönnetään ilman vakuuksia, joten selvitämme luottohistoriasi ja arvioimme tulevaisuuden maksukykysi ennen lopullista lainapäätöstä. Koska kyseessä on suurempi laina, niin sinulla tulee olla säännölliset tulot, jotta voimme hyväksyä lainahakemuksesi.
 

Lisätietoa Luotottajan joustoluotosta:

Laina-aika määräytyy sinun ehdoilla.  Joustoluottoa haetaan suoraan netistä. Hakeminen on helppoa, sillä sinun täytyy vain täyttää lainahakemus ja saat lainapäätöksen heti. Pyydämme tarvittaessa palkkatodistuksen sähköpostitse. Joustoluotto maksetaan tämän jälkeen pankkitilillesi.
 
Lainan määrää miettiessä kannattaa laskea nykyinen ja tulevaisuuden taloustilanteesi, sillä näin voit helposti laskea tarvittavan talouteesi sopivan laina-ajan. Liian pitkä laina-aika tai lainasumma aiheuttavat luonnollisesti turhaan lisää korkokuluja. Toisaalta on edullisempaa hakea lainaa sen verran, että takaisin maksussa on hieman pelivaraa, jos talouteesi tulee yllättäviä rahan tarpeita.
 

 

HAE JOUSTOLUOTTOA