Kulutusluotto

Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Luotottajan kulutusluotto sopii Suomessa asuville kotitalouksille arjen ja vapaa-ajan menojen joustavaan rahoittamiseen. Tyypillisiä kulutusluoton käyttökohteita ovat kodin remontointi ja sisustus, lomamatka, auton korjaus ja muiden lainojen takaisinmaksu.
 
Luotottajan kulutusluotto myönnetään ilman takauksia ja vakuuksia. Lainaa voivat hakea kaikki vähintään 22-vuotiaat suomalaiset. Luotottaja myöntää limiittilainat ilman vakuuksia tai takaajia.
 
 

HAE KULUTUSLUOTTOA

 

 

Luotottajalta kulutusluottoa helposti ja nopeasti,
pienillä kuukausierillä

  • Kuukausierä alkaen 35,48 €
  • Lainakorko alkaen 18 %
  • Kulutusluottoon et tarvitse vakuuksia tai takaajia
  • Pitkä laina-aika - jopa 4 vuotta
  • Lainapäätöksen saat heti ja rahat tilillesi jopa samana päivänä
  • Lainan voit maksaa takaisin milloin tahansa ilman lisäkuluja
  • Voit nostaa lainaa limiittisi puitteissa

Esimerkkilaskelma tyypillisestä kulutusluotosta: lainamäärä 3 000,00 €, laina-aika 36 kk, järjestelypalkkio 150,00 €, kuukausierä 125,98 €. Hakijan tilille siirretään 3 000,00 €.
Kokonaisuudessaan takaisinmaksettava summa 4 535,98 €, todellinen vuosikorko 33,41 %.
Myönnettyjen lainojen takaisinmaksuaika 24-48 kk, korkein todellinen vuosikorko 36,39 %.

 

 

 

HAE KULUTUSLUOTTOA

 

 

Kulutusluotto ilman vakuuksia

 

Luotottajan kulutusluotot myönnetään ilman vakuuksia, joten selvitämme luottohistoriasi ja arvioimme tulevaisuuden maksukykysi ennen lopullista lainapäätöstä. Koska kyseessä on suurempi laina, sinulla tulee olla säännölliset tulot, jotta voimme hyväksyä lainahakemuksesi.
 

Lisätietoa Luotottajan kulutusluotosta

 

Laina-aika määräytyy sinun ehdoillasi. 2 000-4 000 euron luotoissa laina-aika on kahdesta neljään vuotta. Korkoa aletaan laskemaan siitä päivästä alkaen, kun kulutusluotto on maksettu lainansaajan pankkitilille. Korko on alkaen 18 % ja määräytyy hakemuskohtaisesti.
 
Kulutusluottoa haetaan suoraan netistä. Hakeminen on helppoa, sillä sinun täytyy vain täyttää lainahakemus ja saat lainapäätöksen heti. Kulutusluotto maksetaan tämän jälkeen pankkitilillesi.
 
Lainan määrää miettiessä kannattaa laskea nykyinen ja tulevaisuuden taloustilanteesi, sillä näin voit helposti laskea tarvittavan talouteesi sopivan laina-ajan. Liian pitkä laina-aika tai lainasumma aiheuttavat luonnollisesti turhaan lisää korkokuluja. Toisaalta on edullisempaa hakea lainaa sen verran, että takaisinmaksussa on hieman pelivaraa, jos talouteesi tulee yllättäviä rahan tarpeita.
 

 

HAE KULUTUSLUOTTOA