Luotottaja Laina

Luotottajan limiittilaina on hyvä valinta yllättäviin menoihin, kuten remonttiin, auton korjaukseen tai lomamatkaan. Luotottaja limiittilainalla voit myös yhdistää nykyiset lainat ja muut kulutusluotot.  Luotottajan lainat ovat limiittilainoja, joissa voit nostaa lainaa limiittirajan puitteissa. Lainat jakaantuvat Perus- ja Etulimiitteihin.
 
 

 Luotottaja Peruslimiitti

 Luotottaja Etulimiitti

Kaikki uudet Luotottajan lainat ovat Peruslimiittejä.  Luotottajan Peruslimiitin koko on 2000 €. Peruslimiitin saat 24-36 kk maksuajalla. Peruslimiitti on annuiteettilaina, eli jokainen kuukausierä on yhtä suuri. Kun teet uuden noston limiitiltä, nostojen kuukausierät lasketaan yhteen ja maksat aina lainaasi yhdellä kuukausittaisella maksulla. Peruslimiitin voi päivittää Etulimiitiksi, kun olet maksanut neljä kuukausierää aikataulussa. Etulimiitissä saat käyttöösi korkeamman lainalimiitin, pidemmän maksuajan ja muita etuja.

Luotottajan Etulimiitin saat käyttöösi, kun olet maksanut Peruslimiitin neljä kuukausierää aikataulussa. Etulimiitissä käytössäsi on 5000 € limiitti, minkä lisäksi laina-ajat ovat jopa neljä vuotta. Näin kuukausieräsi pysyvät helposti hallittavina. Etulimiitissä saat myös käyttöösi lyhennysvapaat kuukaudet, jolloin maksat vain koron ja tilinhoitopalkkion.

 • Limiitti 2000 €
 • Laina-aika 24-36 kk
 • Korko 18 %
 • Nostopalkkio 5 % lainasummasta
 • Tilinhoitomaksu 0,25 % lainasummasta
 • Limiitti 5000 €
 • Laina-aika 24-48 kk
 • Korko 18 %
 • Nostopalkkio 5 % lainasummasta
 • Tilinhoitomaksu 0,25 % lainasummasta
 • Lyhennysvapaat kuukaudet
 • Eräpäivän vaihto
Esimerkkilaskelma tyypillisestä lainasta: lainamäärä 3 000,00€, laina-aika 36 kk, järjestelypalkkio 158,00€, kuukausierä 121,17 €. Hakijan tilille siirretään 3 000,00€.
Kokonaisuudessaan takaisinmaksettava summa 4 362,12€, todellinen vuosikorko 29,58 %.
Myönnettyjen lainojen takaisinmaksuaika 24-48 kk, korkein todellinen vuosikorko 49,90 %.

 

 

 

HAE LAINAA

 

 

Laina ilman vakuuksia

 

Luotottaja lainat myönnetään ilman vakuuksia, joten selvitämme luottohistoriasi ja arvioimme tulevaisuuden maksukykysi ennen lopullista lainapäätöstä. Koska kyseessä on suurempi laina, niin sinulla tulee olla säännölliset tulot, jotta voimme hyväksyä lainahakemuksesi.
 

Lisätietoa Luotottajan lainasta:

Laina-aika määräytyy sinun ehdoilla. 2000 - 5000 euron limiittiluotoissa laina-aika on jopa neljä vuotta. Korkoa aletaan laskemaan siitä päivästä alkaen, kun kulutusluotto on maksettu lainansaajan pankkitilille. Korko on tällä hetkellä lainasummasta riippumatta aina kiinteä ja yksilöllinen. Kulutusluottoa haetaan suoraan netistä. Hakeminen on helppoa, sillä sinun täytyy vain täyttää lainahakemus ja saat lainapäätöksen heti. Kulutusluotto maksetaan tämän jälkeen pankkitilillesi.
 
Lainan määrää miettiessä kannattaa laskea nykyinen ja tulevaisuuden taloustilanteesi, sillä näin voit helposti laskea tarvittavan talouteesi sopivan laina-ajan. Liian pitkä laina-aika tai lainasumma aiheuttavat luonnollisesti turhaan lisää korkokuluja. Toisaalta on edullisempaa hakea lainaa sen verran, että takaisinmaksussa on hieman pelivaraa, jos talouteesi tulee yllättäviä rahan tarpeita.
 

 

HAE LAINAA