Luotottaja - Lainaa ilman vakuuksia

Luotottajalta saat lainaa arjen kuluihin juuri silloin, kun itse tarvitset. Luotottaja tarjoaa lainaa 2.000-5.000 € ilman vakuuksia ja lainaa voivat hakea kaikki vähintään 22-vuotiaat suomalaiset.

 

Lainan hakeminen on helppoa 

 

HAE LAINAA

 

Miksi valita Luotottaja

Luotottaja limiittilaina sopii Suomessa asuville kotitalouksille arjen ja vapaa-ajan menojen joustavaan rahoittamiseen. Tyypillisiä limiittilainan käyttökohteita ovat kodin remontointi ja sisustus, lomamatka, auton korjaus ja muiden lainojen takaisinmaksu. 
 
 
  • Kuukausierä alkaen 35,48 €

  • Lainakorko alkaen 18 %

  • Lainaan et tarvitse vakuuksia tai takaajia

  • Pitkä laina-aika, jopa 4 vuotta

  • Lainapäätöksen saat heti ja rahat tilillesi jopa samana päivänä

  • Lainan voit maksaa takaisin milloin tahansa ilman lisäkuluja

  • Voit ottaa joustavasti lyhennysvapaita kuukausia

  • Lainan korottaminen on mahdollista, jos olet hoitanut lainaasi moitteetta

 

 

Limiittilaina ilman vakuuksia

 

Limiittilainat myönnetään ilman vakuuksia, joten selvitämme luottohistoriasi ja arvioimme tulevaisuuden maksukykysi ennen lopullista lainapäätöstä. Koska kyseessä on suurempi laina, sinulla tulee olla säännölliset tulot, jotta voimme hyväksyä lainahakemuksesi.
 

Lisätietoa Luotottaja Limiittilainoista:

 

Laina-aika määräytyy sinun ehdoillasi. 2.000 - 5.000 euron kulutusluotoissa laina-aika on kahdesta neljään vuotta. Korkoa aletaan laskemaan siitä päivästä alkaen, kun kulutusluotto on maksettu lainansaajan pankkitilille.  Korko on tällä hetkellä alkaen 18 % ja määräytyy hakemuskohtaisesti.
 
Kulutusluottoa haetaan suoraan netistä. Hakeminen on helppoa, sillä sinun tarvitsee vain täyttää lainahakemus ja saat lainapäätöksen heti. Laina maksetaan tämän jälkeen pankkitilillesi.
 
Lainan määrää miettiessä kannattaa laskea nykyinen ja tulevaisuuden taloustilanteesi, sillä näin voit helposti laskea tarvittavan talouteesi sopivan laina-ajan. Liian pitkä laina-aika tai lainasumma aiheuttavat luonnollisesti turhaan lisää korkokuluja. Toisaalta on edullisempaa hakea kulutusluottoa sen verran, että takaisinmaksussa on hieman pelivaraa, jos talouteesi tulee yllättäviä rahan tarpeita.
 

HAE LAINAA

 

Esimerkkilaskelma tyypillisestä lainasta: lainamäärä 3.000,00 €, laina-aika 36 kk, järjestelypalkkio 158,00 €, kuukausierä 121,17 €. Hakijan tilille siirretään 3.000,00 €.
Kokonaisuudessaan takaisinmaksettava summa 4.362,12 €, todellinen vuosikorko 29,58 %.
Myönnettyjen lainojen takaisinmaksuaika 24-48 kk, korkein todellinen vuosikorko: 49,90 %.