Luotottaja - Lainaa ilman vakuuksia

Luotottajalta saat lainaa arjen kuluihin juuri silloin, kun itse tarvitset. Luotottaja tarjoaa lainaa 800-5.000 € ilman vakuuksia ja lainaa voivat hakea kaikki vähintään 20-vuotiaat suomalaiset. Tyypillisiä lainan käyttökohteita ovat mm. kodin remontointi ja sisustus, lomamatka, auton korjaus ja muiden lainojen takaisinmaksu.

 

HAE LAINAA

 

Nopea laina pienillä kuukausierillä

 
  • Kuukausierä alkaen 35,48 €

  • Lainakorko alkaen 15 %

  • Lainaan et tarvitse vakuuksia tai takaajia

  • Pitkä laina-aika, jopa 4 vuotta

  • Lainapäätöksen saat heti ja rahat tilillesi jopa samana päivänä

  • Lainan voit maksaa takaisin milloin tahansa ilman lisäkuluja

  • Voit ottaa joustavasti lyhennysvapaita kuukausia

  • Lainan korottaminen on mahdollista, jos olet hoitanut lainaasi moitteetta

 

 

Laina ilman vakuuksia

 

Luotottajan lainat myönnetään ilman vakuuksia, joten selvitämme luottohistoriasi ja arvioimme tulevaisuuden maksukykysi ennen lopullista lainapäätöstä. Koska kyseessä on suurempi laina, sinulla tulee olla säännölliset tulot, jotta voimme hyväksyä lainahakemuksesi.
 

Lisätietoa Luotottaja lainoista

Laina-aika määräytyy sinun ehdoillasi. 800 - 5.000 euron kulutusluotoissa laina-aika on kahdesta neljään vuotta. Korkoa aletaan laskemaan siitä päivästä alkaen, kun kulutusluotto on maksettu lainansaajan pankkitilille.  Korko on tällä hetkellä alkaen 15 % ja määräytyy hakemuskohtaisesti.
 
Kulutusluottoa haetaan suoraan netistä. Hakeminen on helppoa, sillä sinun tarvitsee vain täyttää lainahakemus ja saat lainapäätöksen heti. Laina maksetaan tämän jälkeen pankkitilillesi.
 
Lainan määrää miettiessä kannattaa laskea nykyinen ja tulevaisuuden taloustilanteesi, sillä näin voit helposti laskea tarvittavan talouteesi sopivan laina-ajan. Liian pitkä laina-aika tai lainasumma aiheuttavat luonnollisesti turhaan lisää korkokuluja. Toisaalta on edullisempaa hakea kulutusluottoa sen verran, että takaisinmaksussa on hieman pelivaraa, jos talouteesi tulee yllättäviä rahan tarpeita.
 

HAE LAINAA