Yhdistelylaina

Yhdistä lainasi Luotottajan yhdistelylainalla

 
Ottamalla Luotottajan yhdistelylainan saat maksettua nykyiset korkeakorkoiset lainasi pois. Ajansaatossa kerääntyy helposti useampia pieniä lainoja, joiden erikseen maksamisesta tulee helposti ylimääräistä vaivaa. Myös kuukausierät saattavat nousta korkeiksi useissa pienissä lainoissa.
 
Luotottajan lainat ovat limiittilainoja, jossa voit nostaa lainaa limiittirajan puitteissa. Lainat jakaantuvat Perus- ja Etulimiitteihin. Kaikki uudet lainat ovat peruslimiittejä, joiden raja on 2 000 euroa. Kun olet maksanut lainaa takaisin aikataulussa, voit päivittää lainasi Etulimiitiksi ja saat käyttöösi 4 000-5000€ limiittirajan ja jopa neljän vuoden maksuajan.
 
 

Lainojen yhdistäminen kannattaa

Lainojen yhdistäminen on taloudellisesti kannattavaa. Kuukausi- ja tilinhoitomaksut alenevat, kun monen pienen lainan maksaminen korvataan yhdellä lainalla. Samalla taloudenhoito on helpompaa, kun maksat vain yhtä lainaa takaisin kuukausittain. Yhdistämällä olemassa olevat lainasi Luotottajan yhdistelylainaksi saat siis järkevän kuukausierän ja sinulle sopivan takaisinmaksuajan. 
 

Lainojen yhdistämisen muistilista
 

 • Yhdistä lainat, jos maksat korkeaa korkoa useasta pienemmästä lainasta tai kuukausieräsi ovat liian korkeita.

 • Yhdistämällä lainasi saat yhden kiinteän koron lainalle.

 • Taloudenhallinta helpompaa, kun maksat vain yhtä lainaa takaisin.

 • Saat pidemmän maksuajan lainallesi.

 

 

Luotottajan yhdistelylaina sopii useimmille suomalaisille

 • Kuukausierä alkaen 35,48 €

 • Lainakorko alkaen 18 %

 • Yhdistelylainaan et tarvitse vakuuksia tai takaajia

 • Pitkä laina-aika, jopa 4 vuotta

 • Lainapäätöksen saat heti ja rahat tilillesi jopa samana päivänä

 • Lainan voit maksaa takaisin milloin tahansa ilman lisäkuluja

 • Voit nostaa lainaa limiiittisi puitteissa

 

Esimerkkilaskelma tyypillisestä lainasta: lainamäärä 3 000,00 €, laina-aika 36 kk, järjestelypalkkio 158,00 €, kuukausierä 121,17 €. Hakijan tilille siirretään 3 000,00 €.

Kokonaisuudessaan takaisinmaksettava summa 4 362,12 €, todellinen vuosikorko 29,58 %.

Myönnettyjen lainojen takaisinmaksuaika 24-48 kk, korkein todellinen vuosikorko: 49,90 %.

 

 

HAE YHDISTELYLAINAA

 

 

Yhdistelylaina ilman vakuuksia

 

Luotottajan yhdistelylaina myönnetään ilman vakuuksia, joten selvitämme luottohistoriasi ja arvioimme tulevaisuuden maksukykysi ennen lopullista lainapäätöstä. Koska kyseessä on suurempi luotto, niin sinulla tulee olla säännölliset tulot, jotta voimme hyväksyä lainahakemuksesi.

 

Lisätietoa Luotottajan yhdistelylainasta:

Yhdistelylainan laina-aika määräytyy sinun ehdoillasi. 2 000 - 5 000 euron limiittiluotoissa laina-aika on kahdesta neljään vuotta. Korkoa aletaan laskemaan siitä päivästä alkaen, kun laina on maksettu lainansaajan pankkitilille. Korko on tällä hetkellä alkaen 18 % ja määräytyy hakemuskohtaisesti.

 

Lainaa haetaan suoraan netistä. Hakeminen on helppoa, sillä sinun täytyy vain täyttää lainahakemus ja saat lainapäätöksen heti. Laina maksetaan tämän jälkeen pankkitilillesi.

 

Lainan määrää miettiessä kannattaa laskea nykyinen ja tulevaisuuden taloustilanteesi, sillä näin voit helposti laskea tarvittavan talouteesi sopivan laina-ajan. Liian pitkä laina-aika tai lainasumma aiheuttavat luonnollisesti turhaan lisää korkokuluja. Toisaalta on edullisempaa hakea lainaa sen verran, että takaisinmaksussa on hieman pelivaraa, jos talouteesi tulee yllättäviä rahan tarpeita.

 

 

HAE YHDISTELYLAINAA