Luotottaja Luotto

Luotottaja limiittilaina sopii Suomessa asuville kotitalouksille luotoksi arjen ja vapaa-ajan menojen joustavaan rahoittamiseen. Luotottaja limiittilaina on hyvä valinta yllättäviin menoihin, kuten remonttiin, auton korjaukseen tai lomamatkaan iskee. Luotottaja limiittilainalla voit myös yhdistää nykyiset lainat ja muut kulutusluotot.  Luotottajan lainat ovat limiittilainoja, jossa voit nostaa lainaa limiittirajan puitteissa. Lainat jakaantuvat Perus- ja Etulimiitteihin.
 
 

 Luotottaja Peruslimiitti

 Luotottaja Etulimiitti

Kaikki uudet Luottaja lainat ovat Peruslimiittejä.  Luotottaja peruslimiitin koko on 2000€. Peruslimiitin saat 24-36kk maksuajalla. Peruslimiitti on annuitetti laina, eli jokainen kuukausierä on yhtä suuri. Kun teet uuden noston limiitiltä, nostojen kuukausierät lasketaan yhteen ja maksat aina lainaasi yhdellä kuukausittaisella maksulla. Peruslimiitin voi päivittää Etulimiitiksi, kun olet maksanut neljä kuukausierää aikataulussa. Etulimiitissä saat käyttöösi korkeamman lainalimiitin, pidemmän maksuajan ja muita etuja.

Luotottaja Etulimiitin saat käyttöösi, kun olet maksanut Peruslimiitin neljä kuukausierää aikataulussa. Etulimiittissä käytössäsi on 5000€ limiitti, minkä lisäksi laina-ajat ovat jopa viisi vuotta. Näin kuukausieräsi pysyvät helposti hallittavina. Etulimiitissä saat myös käyttöösi lyhennysvapaat kuukaudet, jolloin maksat vain koron ja tilinhoitopalkkion.

 • Limiitti 2000€
 • Laina-aika 24-36kk
 • Korko 24%
 • Nostopalkkio 15% lainasummasta
 • Tilinhoitomaksu 0,5% lainasummasta
 • Limiitti 5000€
 • Laina-aika 24-48kk
 • Korko 24%
 • Nostopalkkio 15% lainasummasta
 • Tilinhoitomaksu 0,5% lainasummasta
 • Lyhennysvapaat kuukaudet
 • Eräpäivän vaihto
Esimerkkilaskelma tyypillisestä lainasta: lainamäärä 2 000,00€, laina-aika 36kk, järjestelypalkkio 353,00€, kuukausierä 102,31€. Hakijan tilille siirretään 2 000,00€.
Kokonaisuudessaan takaisinmaksettava summa 3683,16€, todellinen vuosikorko 55,77%
Myönnettyjen lainojen takaisinmaksuaika 24-48kk, korkein todellinen vuosikorko: 64,6%

 

 

 

HAE LUOTTOA

 

 

Laina ilman vakuuksia

 

Luotottaja lainat myönnetään ilman vakuuksia, joten selvitämme luottohistoriasi ja arvioimme tulevaisuuden maksukykysi ennen lopullista lainapäätöstä. Koska kyseessä on suurempi laina, niin sinulla tulee olla säännölliset tulot, jotta voimme hyväksyä lainahakemuksesi.
 

Lisätietoa Luotottaja Lainasta:

Laina-aika määräytyy sinun ehdoilla. 2000 - 5000 euron limiittiluotoissa laina-aika on kahdesta neljään vuotta. Korkoa aletaan laskemaan siitä päivästä alkaen, kun kulutusluotto on maksettu lainansaajan pankkitilille. Korko on tällä hetkellä lainasummasta riippumatta aina kiinteä ja yksilöllinen. Kulutusluottoa haetaan suoraan netistä. Hakeminen on helppoa, sillä sinun täytyy vain täyttää lainahakemus ja saat lainapäätöksen heti. Pyydämme tarvittaessa palkkatodistuksen sähköpostitse. Kulutusluotto maksetaan tämän jälkeen pankkitilillesi.
 
Lainan määrää miettiessä kannattaa laskea nykyinen ja tulevaisuuden taloustilanteesi, sillä näin voit helposti laskea tarvittavan talouteesi sopivan laina-ajan. Liian pitkä laina-aika tai lainasumma aiheuttavat luonnollisesti turhaan lisää korkokuluja. Toisaalta on edullisempaa hakea lainaa sen verran, että takaisin maksussa on hieman pelivaraa, jos talouteesi tulee yllättäviä rahan tarpeita.
 

 

HAE LUOTTOA