Matkalaina

Matkalaina ilman vakuuksia tai takaajia

Luotottajan matkalaina sopii Suomessa asuville kotitalouksille vapaa-ajan matkojen, lomien ja muiden menojen joustavaan rahoittamiseen. Luotottaja matkalaina on vakuudeton limiittilaina, jota voivat hakea kaikki vähintään 22-vuotiaat suomalaiset. Limiittilainalla voit nostaa käyttöösi rahaa nopeasti niin, että saat hyödynnettyä parhaat matkatarjoukset heti.
 
Myönnämme Peruslimiitin 2 000 euroon asti ja Etulimiitin; 5 000 euroon saakka. Kaikki uudet lainat ovat Peruslimiittejä. Peruslimiitin voi korottaa Etulimiitiksi, kun lainaa on maksanut aikataulun mukaisesti takaisin neljän kuukauden ajan. Luotottaja myöntää limiittilainat ilman vakuuksia tai takaajia.
 
 

HAE MATKALAINAA

 

 

Luotottajan matkalaina sopii useimmille suomalaisille

  • Kuukausierä alkaen 35,48 €

  • Lainakorko alkaen 18 %

  • Matkalainaan et tarvitse vakuuksia tai takaajia

  • Pitkä laina-aika, jopa 4 vuotta

  • Lainapäätöksen saat heti ja rahat tilillesi jopa samana päivänä

  • Lainan voit maksaa takaisin milloin tahansa ilman lisäkuluja

  • Voit nostaa lainaa limiittisi puitteissa

 

Esimerkkilaskelma tyypillisestä matkalainasta: lainamäärä 3 000,00 €, laina-aika 36kk, järjestelypalkkio 158,00 €, kuukausierä 121,17 €. Hakijan tilille siirretään 3 000,00 €.
Kokonaisuudessaan takaisinmaksettava summa 4 362,12 €, todellinen vuosikorko 29,58 %.
Myönnettyjen lainojen takaisinmaksuaika 24-48 kk, korkein todellinen vuosikorko: 49,90 %.

 

 

HAE MATKALAINAA

 

 

Matkalaina ilman vakuuksia

 

Matkalaina myönnetään ilman vakuuksia, joten selvitämme luottohistoriasi ja arvioimme tulevaisuuden maksukykysi ennen lopullista lainapäätöstä. Koska kyseessä on suurempi laina, niin sinulla tulee olla säännölliset tulot, jotta voimme hyväksyä lainahakemuksesi.
 

Lisätietoa Luotottajan matkalainasta:
 

Laina-aika määräytyy sinun ehdoillasi. 2 000 - 5 000 euron limiittilainoissa laina-aika on kahdesta neljään vuotta. Korkoa aletaan laskemaan siitä päivästä alkaen, kun laina on maksettu lainansaajan pankkitilille. Korko on tällä hetkellä alkaen 18 % ja määräytyy hakemuskohtaisesti.
 
Matkalainaa haetaan suoraan netistä. Hakeminen on helppoa, sillä sinun täytyy vain täyttää lainahakemus ja saat lainapäätöksen heti. Laina maksetaan tämän jälkeen pankkitilillesi.
 
Lainan määrää miettiessä kannattaa laskea nykyinen ja tulevaisuuden taloustilanteesi, sillä näin voit helposti laskea tarvittavan talouteesi sopivan laina-ajan. Liian pitkä laina-aika tai lainasumma aiheuttavat luonnollisesti turhaan lisää korkokuluja. Toisaalta on edullisempaa hakea lainaa sen verran, että takaisin maksussa on hieman pelivaraa, jos talouteesi tulee yllättäviä rahan tarpeita.
 

 

HAE MATKALAINAA