Matkalaina

Matkalaina ilman vakuuksia tai takaajia

Luotottajan matkalaina soveltuu vapaa-ajan matkojen, lomien ja muiden menojen joustavaan rahoittamiseen. Luotottaja matkalaina on vakuudeton laina, jota voivat hakea kaikki vähintään 20-vuotiaat suomalaiset.
 
Luotottajan matkalainalla voit nostaa käyttöösi rahaa nopeasti niin, että saat hyödynnettyä parhaat matkatarjoukset heti.
 

HAE MATKALAINAA

 

Luotottajan matkalaina nopeasti, pienillä kuukausierillä

  • Kuukausierä alkaen 35,48 €

  • Lainakorko alkaen 15 %

  • Matkalainaan et tarvitse vakuuksia tai takaajia

  • Pitkä laina-aika, jopa 4 vuotta

  • Lainapäätöksen saat heti ja rahat tilillesi jopa samana päivänä

  • Lainan voit maksaa takaisin milloin tahansa ilman lisäkuluja

 

 

 

 

HAE MATKALAINAA

 

 

Matkalaina ilman vakuuksia

 

Matkalaina myönnetään ilman vakuuksia, joten selvitämme luottohistoriasi ja arvioimme tulevaisuuden maksukykysi ennen lopullista lainapäätöstä. Koska kyseessä on suurempi laina, niin sinulla tulee olla säännölliset tulot, jotta voimme hyväksyä lainahakemuksesi.
 

Lisätietoa Luotottajan matkalainasta
 

Laina-aika on kahdesta neljään vuotta - tarpeidesi mukaan. Korkoa aletaan laskemaan siitä päivästä alkaen, kun laina on maksettu lainansaajan pankkitilille. Korko on tällä hetkellä alkaen 15 % ja määräytyy hakemuskohtaisesti.
 
Matkalainaa haetaan suoraan netistä. Hakeminen on helppoa, sillä sinun täytyy vain täyttää lainahakemus ja saat lainapäätöksen heti. Laina maksetaan tämän jälkeen pankkitilillesi.
 
Lainan määrää miettiessä kannattaa laskea nykyinen ja tulevaisuuden taloustilanteesi, sillä näin voit helposti laskea tarvittavan talouteesi sopivan laina-ajan. Liian pitkä laina-aika tai lainasumma aiheuttavat luonnollisesti turhaan lisää korkokuluja. Toisaalta on edullisempaa hakea lainaa sen verran, että takaisin maksussa on hieman pelivaraa, jos talouteesi tulee yllättäviä rahan tarpeita.
 

HAE MATKALAINAA