Pikavippi ei kannata

Luotottajan laina - parempi vaihtoehto pikavipeille

Monesti rahantarve yllättää niin nopeasti, että pikavippi tuntuu luontevalta ratkaisulta. Luotottajan laina on järkevä vaihtoehto pikavipeille.
 
Luotottajalla päätät itse lainasummasta, takaisinmaksuajasta ja sinulle tulee kiinteä korko. Toisin kuin pikavipeissä meiltä saat pitkän maksuajan. Voit silti halutessasi milloin vain maksaa lainasumman takaisin. Laina-aika auttaa sinua arjen hallinnassa!
 

Luotottajan lainat ilman vakuuksia tai takaajia

Luotottaja lainat sopii arjen ja vapaa-ajan menojen joustavaan rahoittamiseen. Tyypillisiä lainan käyttökohteita ovat kodin remontointi ja sisustus, lomamatka, auton korjaus ja muiden lainojen takaisinmaksu.

 

HAE LAINAA

 

Lainaa ilman vakuuksia, pienet kuukausierät

  • Lainaan et tarvitse vakuuksia tai takaajia

  • Pitkä laina-aika

  • Lainapäätöksen saat heti ja rahat tilillesi jopa samana päivänä

  • Lainan korottaminen on mahdollista, jos olet hoitanut lainaasi moitteetta

 

 

HAE LAINAA

 

Lisätietoa Luotottajan lainoista

Laina-aika määräytyy sinun ehdoillasi. Korko määräytyy hakemuskohtaisesti. Kulutusluottoa haetaan suoraan netistä. Hakeminen on helppoa, sillä sinun tarvitsee vain täyttää lainahakemus ja saat lainapäätöksen heti. Laina maksetaan tämän jälkeen pankkitilillesi.

 
Lainan määrää miettiessä kannattaa laskea nykyinen ja tulevaisuuden taloustilanteesi, sillä näin voit helposti laskea tarvittavan talouteesi sopivan laina-ajan. Liian pitkä laina-aika tai lainasumma aiheuttavat luonnollisesti turhaan lisää korkokuluja. Toisaalta on edullisempaa hakea kulutusluottoa sen verran, että takaisinmaksussa on hieman pelivaraa, jos talouteesi tulee yllättäviä rahan tarpeita.
 

 

HAE LAINAA