Pikavippi ei kannata

Luotottajan laina - parempi vaihtoehto pikavipeille

Monesti rahantarve yllättää niin nopeasti, että pikavippi tuntuu luontevalta ratkaisulta. Luotottajan laina on järkevä vaihtoehto pikavipeille.
 
Luotottajalla päätät itse lainasummasta, takaisinmaksuajasta ja sinulle tulee kiinteä korko. Toisin kuin pikavipeissä meiltä saat jopa neljä vuotta maksuaikaa. Voit silti halutessasi milloin vain maksaa lainasumman takaisin ilman mitään lisäkuluja. Laina-aika auttaa sinua arjen hallinnassa!
 

Luotottajan lainat ilman vakuuksia tai takaajia

Luotottaja lainat sopii arjen ja vapaa-ajan menojen joustavaan rahoittamiseen. Tyypillisiä lainan käyttökohteita ovat kodin remontointi ja sisustus, lomamatka, auton korjaus ja muiden lainojen takaisinmaksu.

 
Luotottajan lainoja voivat hakea kaikki vähintään 20-vuotiaat suomalaiset.
 
 

HAE LAINAA

 

Lainaa ilman vakuuksia, pienet kuukausierät

  • Kuukausierä alkaen 35,48 €

  • Lainakorko alkaen 15 %

  • Lainaan et tarvitse vakuuksia tai takaajia

  • Pitkä laina-aika, jopa 4 vuotta

  • Lainapäätöksen saat heti ja rahat tilillesi jopa samana päivänä

  • Lainan voit maksaa takaisin milloin tahansa ilman lisäkuluja

  • Voit ottaa joustavasti lyhennysvapaita kuukausia

  • Lainan korottaminen on mahdollista, jos olet hoitanut lainaasi moitteetta

 

 

HAE LAINAA

 

Laina ilman vakuuksia

Lainat myönnetään ilman vakuuksia, joten selvitämme luottohistoriasi ja arvioimme tulevaisuuden maksukykysi ennen lopullista lainapäätöstä. Koska kyseessä on suurempi laina, sinulla tulee olla säännölliset tulot, jotta voimme hyväksyä lainahakemuksesi.
 

Lisätietoa Luotottajan lainoista

Laina-aika määräytyy sinun ehdoillasi. 800 - 5 000 euron kulutusluotoissa laina-aika on kahdesta neljään vuotta. Korkoa aletaan laskemaan siitä päivästä alkaen, kun kulutusluotto on maksettu lainansaajan pankkitilille. Korko on tällä hetkellä alkaen 15 % ja määräytyy hakemuskohtaisesti.

Kulutusluottoa haetaan suoraan netistä. Hakeminen on helppoa, sillä sinun tarvitsee vain täyttää lainahakemus ja saat lainapäätöksen heti. Laina maksetaan tämän jälkeen pankkitilillesi.
 
Lainan määrää miettiessä kannattaa laskea nykyinen ja tulevaisuuden taloustilanteesi, sillä näin voit helposti laskea tarvittavan talouteesi sopivan laina-ajan. Liian pitkä laina-aika tai lainasumma aiheuttavat luonnollisesti turhaan lisää korkokuluja. Toisaalta on edullisempaa hakea kulutusluottoa sen verran, että takaisinmaksussa on hieman pelivaraa, jos talouteesi tulee yllättäviä rahan tarpeita.
 

 

HAE LAINAA

 

Esimerkkilaskelma tyypillisestä lainasta: lainamäärä 3 000,00 €, laina-aika 36 kk, järjestelypalkkio 158,00 €, kuukausierä 121,17 €. Hakijan tilille siirretään 3 000,00 €.

Kokonaisuudessaan takaisinmaksettava summa 4 362,12 €, todellinen vuosikorko 29,58 %.
Myönnettyjen lainojen takaisinmaksuaika 24-48 kk, korkein todellinen vuosikorko: 49,90 %.