Pikavippi ei kannata

Luotottaja limiittilaina - parempi vaihtoehto pikavipeille

Monesti rahantarve yllättää niin nopeasti, että pikavippi tuntuu luontevalta ratkaisulta. Luotottaja limiittilainasta voit tehdä noston silloin, kun sitä tarvitset. Näin ollen limiittilaina on järkevä vaihtoehto pikavipeille.
 
Luotottajan Perus- ja Etulimiiteillä päätät lainasummasta, takaisinmaksuajasta ja sinulle tulee kiinteä korko. Toisin kuin pikavipeissä meiltä saat jopa neljä vuotta maksuaikaa. Voit silti halutessasi milloin vain maksaa lainasumman takaisin ilman mitään lisäkuluja. Laina-aika auttaa sinua arjen hallinnassa!
 

Luotottajan limiittilaina ilman vakuuksia tai takaajia

 

Luotottaja limiittilaina sopii Suomessa asuville kotitalouksille arjen ja vapaa-ajan menojen joustavaan rahoittamiseen. Tyypillisiä limiittilainan käyttökohteita ovat kodin remontointi ja sisustus, lomamatka, auton korjaus ja muiden lainojen takaisinmaksu.
 
Luotottajan limiittilaina on vakuudeton laina, jota voivat hakea kaikki vähintään 22-vuotiaat suomalaiset. Myönnämme Peruslimiittiä 2 000 euroa ja Etulimiittiä jopa 5 000 euroa. Peruslimiitin voi vaihtaa Etulimiitiksi, kun lainaa on maksanut aikataulun mukaisesti takaisin neljän kuukauden ajan. Luotottaja myöntää limiittilainat ilman vakuuksia tai takaajia.
 
 

HAE LIMIITTILAINAA

 

Luotottaja sopii useimmille suomalaisille

  • Kuukausierä alkaen 35,48 €

  • Lainakorko alkaen 18 %

  • Lainaan et tarvitse vakuuksia tai takaajia

  • Pitkä laina-aika, jopa 4 vuotta

  • Lainapäätöksen saat heti ja rahat tilillesi jopa samana päivänä

  • Lainan voit maksaa takaisin milloin tahansa ilman lisäkuluja

  • Voit ottaa joustavasti lyhennysvapaita kuukausia

  • Lainan korottaminen on mahdollista, jos olet hoitanut lainaasi moitteetta

 

Esimerkkilaskelma tyypillisestä lainasta: lainamäärä 3 000,00 €, laina-aika 36 kk, järjestelypalkkio 158,00 €, kuukausierä 121,17 €. Hakijan tilille siirretään 3 000,00 €.
Kokonaisuudessaan takaisinmaksettava summa 4 362,12 €, todellinen vuosikorko 29,58 %.
Myönnettyjen lainojen takaisinmaksuaika 24-48 kk, korkein todellinen vuosikorko: 49,90 %.

 

 

 

HAE LIMIITTILAINAA

 

 

Limiittilaina ilman vakuuksia

 

Limiittilainat myönnetään ilman vakuuksia, joten selvitämme luottohistoriasi ja arvioimme tulevaisuuden maksukykysi ennen lopullista lainapäätöstä. Koska kyseessä on suurempi laina, sinulla tulee olla säännölliset tulot, jotta voimme hyväksyä lainahakemuksesi.
 

Lisätietoa Luotottaja Limiittilainoista:

 

Laina-aika määräytyy sinun ehdoillasi. 2 000 - 5 000 euron kulutusluotoissa laina-aika on kahdesta neljään vuotta. Korkoa aletaan laskemaan siitä päivästä alkaen, kun kulutusluotto on maksettu lainansaajan pankkitilille. Korko on tällä hetkellä alkaen 18 % ja määräytyy hakemuskohtaisesti.
 
Kulutusluottoa haetaan suoraan netistä. Hakeminen on helppoa, sillä sinun tarvitsee vain täyttää lainahakemus ja saat lainapäätöksen heti. Laina maksetaan tämän jälkeen pankkitilillesi.
 
Lainan määrää miettiessä kannattaa laskea nykyinen ja tulevaisuuden taloustilanteesi, sillä näin voit helposti laskea tarvittavan talouteesi sopivan laina-ajan. Liian pitkä laina-aika tai lainasumma aiheuttavat luonnollisesti turhaan lisää korkokuluja. Toisaalta on edullisempaa hakea kulutusluottoa sen verran, että takaisinmaksussa on hieman pelivaraa, jos talouteesi tulee yllättäviä rahan tarpeita.
 

 

HAE LIMIITTILAINAA