Luotottajan reissuluotto

Luotottajan reissuluotto sopii Suomessa asuville kotitalouksille vapaa-ajan matkojen, lomien ja muiden menojen joustavaan rahoittamiseen. Limiittilainassa voit tehdä limiittisi puitteissa noston juuri silloin, kun sitä eniten tarvitset. Näin lomatarjous tai nopeampi reissu ei jää rahan takia tekemättä. 

 

 

HAE REISSULUOTTOA

 

Reissuluotto ilman vakuuksia

 

Luotottajan reissuluotto myönnetään ilman vakuuksia, joten selvitämme luottohistoriasi ja arvioimme tulevaisuuden maksukykysi ennen lopullista lainapäätöstä. Koska kyseessä on suurempi laina, niin sinulla tulee olla säännölliset tulot, jotta voimme hyväksyä lainahakemuksesi.
 

Lisätietoa Luotottajan reissuluotosta:

Laina-aika määräytyy sinun ehdoilla. Korkoa aletaan laskemaan siitä päivästä alkaen, kun reissuluotto on maksettu lainansaajan pankkitilille. Korko on tällä hetkellä lainasummasta riippumatta aina kiinteä ja yksilöllinen. Kulutusluottoa haetaan suoraan netistä. Hakeminen on helppoa, sillä sinun täytyy vain täyttää lainahakemus ja saat lainapäätöksen heti. Kulutusluotto maksetaan tämän jälkeen pankkitilillesi.
 
Lainan määrää miettiessä kannattaa laskea nykyinen ja tulevaisuuden taloustilanteesi, sillä näin voit helposti laskea tarvittavan talouteesi sopivan laina-ajan. Liian pitkä laina-aika tai lainasumma aiheuttavat luonnollisesti turhaan lisää korkokuluja. Toisaalta on edullisempaa hakea lainaa sen verran, että takaisin maksussa on hieman pelivaraa, jos talouteesi tulee yllättäviä rahan tarpeita.
 

 

HAE REISSULUOTTOA