Remonttilaina

Remontoi kotisi kuntoon remonttilainalla!

Luotottajan remonttilaina sopii Suomessa asuville kotitalouksille. Remonttilaina on hyvä valinta, jos haluat remontoida tai sisustaa jo kunnossa olevaa asuntoa tai jos ilmenee äkillisiä pakottavia korjaustarpeita. 
 
Remonttilaina on vakuudeton limiittilaina, jota voivat hakea kaikki vähintään 22-vuotiaat suomalaiset. Myönnämme remonttilainaksi Peruslimiittejä 2 000 euroon asti ja Etulimiittejä 5 000 euroon saakka. Limiittilaina sopii erinomaisesti remonttiin, sillä lainaa voi nostaa joustavasti tarpeen mukaan limiitin puitteissa.
 
Peruslimiitin voi korottaa Etulimiitiksi, kun lainaa on maksanut aikataulun mukaisesti takaisin neljän kuukauden ajan. Luotottaja myöntää remonttilainat ilman vakuuksia tai takaajia.
 

 

HAE REMONTTILAINAA

 

 

Luotottajan remonttilaina sopii useimmille suomalaisille

  • Kuukausierä alkaen 35,48 €

  • Lainakorko alkaen 18 %

  • Remonttilainaan et tarvitse vakuuksia tai takaajia

  • Pitkä laina-aika, jopa 4 vuotta

  • Lainapäätöksen saat heti ja rahat tilillesi jopa samana päivänä

  • Lainan voit maksaa takaisin milloin tahansa ilman lisäkuluja

  • Voit nostaa lainaa limiittisi puitteissa

 

Esimerkkilaskelma tyypillisestä lainasta: lainamäärä 3 000,00 €, laina-aika 36 kk, järjestelypalkkio 158,00 €, kuukausierä 121,17 €. Hakijan tilille siirretään 3 000,00 €.
Kokonaisuudessaan takaisinmaksettava summa 4 362,12 €, todellinen vuosikorko 29,58 %.
Myönnettyjen lainojen takaisinmaksuaika 24-48 kk, korkein todellinen vuosikorko: 49,90 %.

 

 

 

HAE REMONTTILUOTTOA

 

 

Remonttilaina ilman vakuuksia

 

Luotottajan remonttilainat myönnetään ilman vakuuksia, joten selvitämme luottohistoriasi ja arvioimme tulevaisuuden maksukykysi ennen lopullista lainapäätöstä. Koska kyseessä on suurempi laina, niin sinulla tulee olla säännölliset tulot, jotta voimme hyväksyä lainahakemuksesi.
 

Lisätietoa Luotottajan remonttilainasta:

 

Laina-aika määräytyy sinun ehdoillasi. 2 000 - 5 000 euron limiittilainoissa laina-aika on kahdesta neljään vuotta. Korkoa aletaan laskemaan siitä päivästä alkaen, kun laina on maksettu lainansaajan pankkitilille. Korko on tällä hetkellä alkaen 18 % ja määräytyy hakemuskohtaisesti.
 
Laina haetaan suoraan netistä. Hakeminen on helppoa, sillä sinun täytyy vain täyttää lainahakemus ja saat lainapäätöksen heti. Laina maksetaan tämän jälkeen pankkitilillesi.
 
Lainamäärää miettiessä kannattaa laskea nykyinen ja tulevaisuuden taloustilanteesi, sillä näin voit helposti laskea tarvittavan talouteesi sopivan laina-ajan. Liian pitkä laina-aika tai lainasumma aiheuttavat luonnollisesti turhaan lisää korkokuluja. Toisaalta on edullisempaa hakea lainaa sen verran, että takaisin maksussa on hieman pelivaraa, jos talouteesi tulee yllättäviä rahan tarpeita.

 

 

HAE REMONTTILAINAA