Remonttilaina

Remontoi kotisi kuntoon remonttilainalla!

Remonttilaina on hyvä valinta, jos haluat remontoida tai sisustaa jo kunnossa olevaa asuntoa tai jos ilmenee äkillisiä pakottavia korjaustarpeita. Remonttilainaa voivat hakea kaikki vähintään 20-vuotiaat suomalaiset, ja se myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia.
 

 

HAE REMONTTILAINAA

 

 

Luotottajan remonttilaina on hyvä ja nopea vaihtoehto remontin rahoitukseen

  • Kuukausierä alkaen 35,48 €

  • Lainakorko alkaen 15 %

  • Remonttilainaan et tarvitse vakuuksia tai takaajia

  • Pitkä laina-aika, jopa 4 vuotta

  • Lainapäätöksen saat heti ja rahat tilillesi jopa samana päivänä

  • Lainan voit maksaa takaisin milloin tahansa ilman lisäkuluja

  • Voit nostaa lainaa limiittisi puitteissa

 

 

 

HAE REMONTTILUOTTOA

 

 

Remonttilaina ilman vakuuksia

 

Luotottajan remonttilainat myönnetään ilman vakuuksia, joten selvitämme luottohistoriasi ja arvioimme tulevaisuuden maksukykysi ennen lopullista lainapäätöstä. Koska kyseessä on suurempi laina, niin sinulla tulee olla säännölliset tulot, jotta voimme hyväksyä lainahakemuksesi.
 

Lisätietoa Luotottajan remonttilainasta

 

Laina-aika on tarpeidesi mukaan kahdesta neljään vuotta. Korkoa aletaan laskemaan siitä päivästä alkaen, kun laina on maksettu lainansaajan pankkitilille. Korko on tällä hetkellä alkaen 15 % ja määräytyy hakemuskohtaisesti.
 
Laina haetaan suoraan netistä. Hakeminen on helppoa, sillä sinun täytyy vain täyttää lainahakemus ja saat lainapäätöksen heti. Laina maksetaan tämän jälkeen pankkitilillesi.
 
Lainamäärää miettiessä kannattaa laskea nykyinen ja tulevaisuuden taloustilanteesi, sillä näin voit helposti laskea tarvittavan talouteesi sopivan laina-ajan. Liian pitkä laina-aika tai lainasumma aiheuttavat luonnollisesti turhaan lisää korkokuluja. Toisaalta on edullisempaa hakea lainaa sen verran, että takaisin maksussa on hieman pelivaraa, jos talouteesi tulee yllättäviä rahan tarpeita.

 

 

HAE REMONTTILAINAA