Tietoa meistä

Luotottaja.fi on kulutusluototukseen erikoistunut palvelu. Luotottaja myöntää lainaa arjen kuluihin juuri silloin, kun itse tarvitset. Myönnämme suomalaisille yli 22-vuotiaille kuluttajille vakuudettomia limiittilainoja aina 5 000 € asti.

 

Lainamme jakaantuvat Perus- ja Etulimiittilainoihin. Voit siis nostaa lainaa erissä limiittisi mukaisesti silloin kuin sitä tarvitset. Peruslimiittilainaa saa 2 000 € asti ja Etulimiittilainaa 5 000 € asti. Molemmissa lainoissa on selkeä hinnoittelu ja nimelliskorko on alkaen 18 %. Etulimiitissä on hieman pidempi maksuaika ja muita etuja käytössäsi, kuten lyhennysvapaa kuukausi ja eräpäivän vaihto. Luotottaja limiittilainan voit hakea täysin sähköisesti, tarvitset vain verkkopankkitunnukset.

 

Luotottaja.fi on Vertaislaina Oy:n omistama palvelu.  Vertaislaina Oy kehittää jatkuvasti uusia finanssialan tuotteita ja on osa Front Group konsernia. Front Groupissa on sijoitusalan osaamista useiden vuosikymmenten ajalta. 

 

Etsitkö luotettavaa rahoituskumppania yrityksellesi? Hae yrityslainaa Front Kasvurahoitus-palvelusta. Rahoitamme yrityksiä jopa 50 000 € asti.